Et ødelagt og destruktivt liv i kokain misbrug der blev erstattet af en blomstrerene tilværelse fyldt med kærlighed, tryghed, gode venner, stabilt arbejde og fornyede stærke bånd til min familie… Her er den vej jeg tog!

Jeg lover mig selv, mine nærmeste og selv universet at jeg vil stoppe. Men uden held…

Jeg blev født ind i en god og kærlig familie, som både økonomisk, følelsesmæssigt og vidensmæssigt er ganske resursefuld. Min barndom var præget af tryghed og stabilitet indtil min far begynder at blive stresset og min mor begynder at drikke. Der er jeg 11 år. Og derfra mærker jeg hurtigt følelsen af ikke at høre til. Af at være anderledes end de andre. Jeg får lavt selvværd og vil gøre rigtig meget for at tilhøre flokken. Jeg vil så gerne føle den tryghed de andre gør. Det troede jeg i hvert fald at de gjorde. Men det handlede nok mere om mit eget narrativ…

Da jeg fylder 15 begynder jeg at ryge hash og finder en tryghed og ro i rusen. Jeg føler på en eller anden måde at jeg finder hjem til mig selv. Men hurtigt begynder jeg på alkohol og kokain i weekenderne og det bliver startskuddet til ce 20 år ud og ind af perioder med hash, alkohol og stoffer. Jeg er blevet misbruger, selv om jeg nødigt vil bruge det ord om mig selv. Jeg prøver selv at stoppe utallige gange. Jeg rejser ud i verden for at slippe væk, men finder bare stofferne der hvor jeg rejser hen. Jeg henvender mig i psykiatrien, til misbrugsvejledere, psykologer og terapeuter, men jeg kan stadig ikke slippe ud af mit kokainmisbrug. I perioder er det kun i weekender, i andre perioder er det hver eller hver anden dag.

Jeg lover mig selv, mine nærmeste og selv universet at jeg vil stoppe. Men uden held… Jeg skylder det ud i toilettet, blot for at rende rundt på gulvet 20 min. senere for at se om jeg kan finde nogle rester jeg kan sniffe.

Jeg smadrer min økonomi gentagne gange og må have hjælp fra familie og venner til at overleve. Og selv om jeg er fyldt med skam og skyld og egentlig er et godt og empatisk menneske, så kan jeg simpelthen ikke komme ud af mit misbrug og det synes bare at blive værre og værre.

Selv om jeg er far til 2 vidunderlige drenge som jeg har 7/7 og føler at jeg er den værste far nogensinde, er det stadig ikke nok til at jeg kan lade være. Jeg ender følelsesmæssigt nedbrudt og har brændt næsten alle broer i mit liv. Jeg tænkte tit at mit livsspor bag mig, lignede efterdønningerne af en orkan hvor kun ruinerne stod tilbage. Jeg var ødelagt og færdig og havde ramt en bund så dyb, som jeg aldrig havde troet at jeg kunne nå. Og da slet ikke komme op af igen!!!

Men det kunne jeg! Det var bare en helt anden løsning end jeg selv havde drømt om. Det var nemlig med hjælp fra en hel masse andre kokainafhængige, hvis historie ikke nødvendigvis mindede om min, men deres problemer og de rædsler de havde oplevet i deres misbrug mindede slående meget om mine egne.

Løsningen vil jeg helt vildt gerne dele med netop dig, som læser med her. Løsningen på mit kokainmisbrug hedder Cocaine Annonymus (CA). Cocaine Annonymus kunne det som intet andet havde kunnet i hele mit liv… Det kunne få mig til at lade være med indtage kokain og alkohol og ovenikøbet hjalp det mig til at blive en LANGT bedre version af mig selv og tilmed, med at få mit liv tilbage på sporet igen. Og ikke nok med at det kom tilbage på sporet, så blev det også et langt mere indholdsrigt liv, hvor jeg ikke har særlig meget frygt mere, ikke føler det samme lave selvværd, ikke er så tynget af skam og skyld. Vigtigst af alt, så er jeg i stand til at stole på mig selv og dermed også på andre. Jeg har virkelig fået et smukt og meningsfyldt liv, fyldt med gode og positive mennesker. Og det kan Jeg takke Coaine Annonymus for.

Cocaine Annonyus’ program er ikke altid nemt, for man bliver nødt til at se ærligt på sig selv. Men når jeg sammenligner de udfordringer der følger med selvudviklingen i Cocaine Annonymus, med alt den smerte der følger med et kokainmisbrug, så er svaret faktisk ret enkelt… Det er SÅ meget det værd. Og hvad har du at miste? Du kan altid vælge at få dit gamle liv tilbage. Jeg kan på det varmeste anbefale at du prøver at komme til et af vores møder. Personlig vil jeg stå klar til at give det videre til dig, som jeg selv er så taknemlig for at have fået af nogen der fandt løsningen på det frygtelige monster, som et kokainmisbrug i virkeligheden er, før mig og gav det videre.

Mit liv i dag er ikke altid en dans på roser! Men nu kan jeg takle de problemer jeg møder i livet uden at skulle indtage hverken kokain eller alkohol eller nogen andre stemningsændrerne substanser for den sags skyld. Jeg er blevet et frit menneske!!!

Har du problemer med kokain, hash, alkohol, eller er du pårørende til en misbruger?

Så kontakt vores helpline telefon anonymt på
2743 4044 
og få en fortrolig samtale med et betroet CA medlem. Eller find et møde i nærheden af dig.