Jeg fandt ikke Cocaine Anonymous, Cocaine Anonymous fandt mig. Da jeg endelig fandt min bund efter 26 års misbrug med kokain, hash, alkohol og gambling og var klar til bede om hjælp, så var hjælpen lige om hjørnet.

CA har givet mig mit liv tilbage og i dag er jeg den bedste udgave af mig selv takket være de 12 trin

Takket være det mest livsændrende, livsreddende og livsgivende fælleskab i verden, som stod klar med åbne arme. Jeg valgte at tage i behandling på det eneste døgnbehandlingsted som CA havde H&I (Hospital & Institutions) møde på daværende tidspunkt.

Torsdag den 28. marts blev og er stadigvæk i dag den vigtigste dato i mit liv. Her begyndte min Recovery rejse og sandheden er, at CA, vores 12 trin, service og menneskerne i Cocaine Anonymous er skyld i alt hvad jeg har i mit liv i dag.

Jeg har fået min familie tilbage, mine børn deres far, mine forældre deres søn, mine søskende deres bror og mine venner deres ven. Jeg har fået de smukkeste venskaber og ikke kun i Danmark men i hele verden. Venner som åbner deres hjerte og deres hjem uanset hvor på jorden jeg rejser til. I dag har jeg tag over hovedet, et fantastisk job, en bil men vigtigste af alt, jeg har fået min sunde fornuft tilbage.

Kokain er ikke længere noget der fylder i mit liv, jeg er blevet stillet i position hvor jeg er neutral i forhold til alle stemningsændrende substanser incl. alkohol.

CA har givet mig mit liv tilbage og i dag er jeg den bedste udgave af mig selv takket være de 12 trin og det arbejde jeg har gjort med mig selv og jeg udvikler mig stadigvæk hver eneste dag At få lov at udtrykke den kærlighed til det fællesskab som har givet mig livet tilbage er en fantastisk mulighed.

Jeg kommer aldrig til at kunne give nok tilbage til CA, slet ikke i forhold til hvad CA har givet mig men jeg vil forsætte med at hjælpe andre ud af kokainens modbydelig greb, så de kan opnå og føle samme frihed som jeg har fået. Min højere magt er med mig i alt hvad jeg foretager mig. Kokainen er ikke længere et problem og for det er jeg taknemlig.

Har du problemer med kokain, hash, alkohol, eller er du pårørende til en misbruger?

Så kontakt vores helpline telefon anonymt på
2743 4044 
og få en fortrolig samtale med et betroet CA medlem. Eller find et møde i nærheden af dig.