CA gjorde for mig, hvad alt andet ikke har kunne. Jeg skylder CA alt. Men alt hvad jeg kan give tilbage, er at give dét som jeg har lært og fået, videre til andre afhængige som også ønsker en krop og en sjæl fri fra stofferne og afhængighedens umådelige faste greb.

Fra år 2004 og frem til 2021, havde jeg et tomrum indeni. Mit sind var for det meste mørkt, mine tanker og følelser var ofte negative. Hvilket alt sammen var grunden til mit misbrug, fordi at jeg dermed kunne slukke for det hele.

Jeg kunne bl.a. ikke styrer mit kokain misbrug, og jeg lå ofte og ønskede mig selv død for at stoppe den efterfølgende psykiske smerte. Tømmermændene og nedturene var aldrig opturene værd, og til sidst var opturene også væk… men jeg skulle stadigvæk have mine stoffer.

Jeg har forsøgt med misbrugsbehandling og mange gange egen viljestyrke. Jeg klarede mig ikke længe ad gangen, det var altid tilbage i kløerne på afhængigheden og stofferne. Forsøgende var mislykkede fra start, og det var dømt til tilbagefald og nederlag – gang på gang.

Som årerne går, og ved siden af mit kokain misbrug begynder jeg også jævnligt at drikke alkohol. Intet har kunne stoppe mig. Hverken børn, familie eller kærester (eller konsekvenser, ydmygelse, skyld og skam, nedturer, og psykiske og fysiske tømmermænd).

Men en weekend i oktober 2021, skulle alligevel være der hvor jeg ramte bunden. Min krop var færdig, mit sind var færdig, jeg var bare fuckt og færdig. Jeg havde som altid ikke spist og sovet i flere dage. Jeg havde taget alt for meget kokain, og på et tidspunkt var jeg faktisk i tvivl om, om jeg lå og svævede mellem liv og død. Jeg husker tydeligt at jeg følte mig som et tomt hylster. Her bedte jeg en slags bøn – at NU måtte det altså stoppe.

Det resulterede i at jeg hurtigt fandt frem til et møde i CA. Jeg trådte ind ad døren, villig og klar til hvad end der skulle til. Jeg fandt hurtigt en sponsor, som tog mig igennem de 12 trin. Jeg lavede hurtigt service og blev en del af sammenholdet i Cocaine Anonymous. Jeg har gjort alt dette ærligt og grundigt og jeg har opnået så meget styrke, kærlighed og håb. En stor lyst til livet. Ingen lyst og trang til alkohol og stoffer mere, det hele er jo et mirakel! Jeg har aldrig været clean og ædru så længe som jeg har været nu. Én dag ad gangen, men min plan er at fortsætte fra nu af og altid.

Det gode liv begynder først rigtigt herfra. Og hvis jeg kan… så kan DU også.

Har du problemer med kokain, hash, alkohol, eller er du pårørende til en misbruger?

Så kontakt vores helpline telefon anonymt på
2743 4044 
og få en fortrolig samtale med et betroet CA medlem. Eller find et møde i nærheden af dig.