Livet vil få en ny mening. At se folk komme sig, at se dem hjælpe andre, at se ensomhed forsvinde, at se et fællesskab vokse op omkring dig, at have en lang række venner – det er en oplevelse, du må ikke gå glip af. Vi ved, at du ikke vil gå glip af det. Hyppig kontakt med nykommere og med hinanden er det lyse sted i vores liv.

Ønske og villighed

Har du nogensinde tænkt på, hvordan et C.A. møde starter? Din hjemby kan have flere C.A. møder eller måske kun få. De begyndte normalt ud fra et behov for at bære budskabet om bedring til andre. I alle tilfælde besluttede nogen at hjælpe Cocaine Anonymous med at vokse ved at starte et møde. Det var ofte planlagt til en dag eller tid, da der ikke var noget andet møde tilgængeligt.

Folk havde brug for et sted at gå hen for at dele deres oplevelse, styrke og håb med andre i bedring – andre, der havde “været der”, og som kunne forstå.

Nogen fandt en tilgængelig placering og arrangerede at betale husleje. Cocaine Anonymous World Services eller det lokale C.A. fælleskab blev meddelt og et Starter Kit blev leveret. Eller måske et lokalt møde donerede nøgleringe og litteratur for at hjælpe det nye møde i gang. Nogen lavede flyers og telefonopkald for at få ordet ud, at der var et nyt C.A. møde. Mødeformater blev udskrevet og speakere blev planlagt. Til sidst holdt gruppen sit første forretningsmøde, et navn blev valgt til gruppen, og betroede tjenere blev valgt.

Du kan også starte et C.A. møde. Du har allerede de nødvendige værktøjer. Det kræver vilje, engagement og en eller to personer med et ønske om at forblive ædru og hjælpe andre med at gøre det samme. Det er ligegyldigt, om mødet er stort eller lille. Vi får at vide, at vi “kan ikke beholde det, vi har, medmindre vi giver det væk. At starte et møde kan opnås ved simpelthen at foretage et par telefonopkald, en der kommer for at åbne døren og lave en kande te eller kaffe.

Få ordet ud

Når placeringen, dagen og klokkeslættet for det nye møde er på plads, er næste opgave at få ordet ud. Hvis der er et lokalt C.A. fællesskab, så kontakt dem for at få det nye møde sat på mødelisten og / eller på webstedet. Annoncer det nyligt planlagte møde på andre C.A. møder og lad det være kendt, at du vil dele detaljer efterfølgende med alle, der har brug for placering, eller yderligere oplysninger. Flyers med alle de relevante detaljer kan være særligt nyttige. Lad folk vide, at det nye møde er for både nykommere og oldtimers, og at støtte vil blive værdsat.

Forberedelse

Hvis der ikke er andre C.A. møder i nærheden, kan du få et Starter Kit fra Cocaine Anonymous World Service Office via kontaktoplysningerne på forsiden af denne pjece. Startpakker indeholder litteratur, nøgleringe og et foreslået mødeformat med valgfri aflæsning. Mødeformater kan også downloades her.

Husk:

 • Medbring lyst og vilje.
 • Kontakt dit lokale C.A. fællesskab og / eller C.A. World Services.
 • Gennemgå definitionen af en “Gruppe” i C.A. World Service Manual.
 • Få nøgleringe og litteratur.
 • Vælg et mødeformat.
 • Vælg dag og klokkeslæt.
 • Find og lej et lokale.
 • Lav flyers.
 • Få ordet ud.
 • Få en kaffemaskine eller tekande.
 • En kurv til den 7. Tradition.
 • Fortsæt med at komme tilbage.

Til sidst …

Cocaine Anonymous femte tradition fortæller os, at vores primære formål er at bære budskabet om bedring videre til andre misbrugere. At hjælpe andre og være af maksimal service er vores mål; det er grundlaget for vores bedring. At starte et møde bidrager ikke kun til væksten af Cocaine Anonym, det forbedrer din eget bedring. Arbejdet med at starte et C.A. møde er minimalt, men belønningen er uendelig.